Meteen naar de inhoud

Referenties

Marion, 
(moeder van Quinn – 2 jaar oud)

Met onze oudste hebben wij nooit nagedacht over muziekles. De jongste is zelf al wat muzikaler, hij begint meteen te dansen als hij een deuntje hoort. Het was muziek op schoot of dansen voor peuters. Wij kozen voor muziek op schoot omdat ons dat voor een jongen meer aansprak. Wij hebben de lessen als erg leuk ervaren. We hadden er elke week weer zin in en tijdens de lockdown hebben we thuis de muziekles via YouTube gedaan en toen vond zelfs onze oudste zoon van 5 het erg leuk. Nienke doet het erg leuk met de kleintjes en ik kreeg niet de indruk dat ze er moeite mee had als die van mij met een ander kleintje zomaar de kring uitrende om even uit te razen. Dat hoort er immers bij met deze leeftijd leert onze eigen ervaring. Muziek op schoot is niet alleen met een instrument maar Nienke liet juist verschillende instrumenten zien tijdens de lessen waardoor je kindje leert dat er meerdere instrumenten zijn. De interactie met je kindje en tussendoor bewegen maakt het een fijn moment van quality time.


Heidi

(moeder van Rocky– 1 jaar oud)

Wat ga je doen met je kind van 1? Nou zeker naar de muziek op schoot lessen van Nienke. Nou ja op schoot 🙂 Mijn kleine dame heeft de hele ruimte ontdekt. Maar daar kreeg ze ook alle ruimte voor in de lessen! Wat heeft mijn meisje veel geleerd, en hoe leuk is het om te kunnen spelen en ontdekken met leeftijdsgenootjes. We kunnen niet wachten tot we weer kunnen deelnemen.

Daphne
(moeder van Danée – 1,5 jaar oud)

Nienke is een lieve en rustige vrouw die weet hoe ze om moet gaan met (jonge) kinderen. Onze dochter begon met de cursus toen ze 1,5 jaar was en heeft hier veel plezier aan beleefd. Bijna elke les komt er een nieuw instrument aan bod, waar alle kinderen onderzoekend en op een speelse manier mee aan de slag gaan. Voor mij als ouder is het geweldig om te zien hoe mijn dochter hiervan geniet, ook buiten de lessen om. We hebben enkele digitale lessen gehad, deze werden op verzoek van onze dochter herhaaldelijk afgespeeld. ‘Muziek op schoot?’ Nee hoor, mijn dochter heeft maar weinig op schoot gezeten. Maar zeg nou zelf…. Bij het onderzoeken van muziekinstrumenten en attributen en dansen en zingen heb je toch ook helemaal geen tijd om op schoot te zitten? Twijfel je? Probeer één les en jij en je zoon/dochter zijn verkocht!

Marieke
(moeder van Loek – 1,5 jaar oud):

Ik kon me geen voorstelling maken van een muziek-op-schootles.
Maar wat leuk is dit! Echt quality time met je kind, wij genieten samen! Iedere les zit vol verrassingen en iedere keer weet Nienke een simpel kinderliedje om te toveren tot een ware belevenis. Elk liedje krijgt een afgestemd extraatje. Haar viool en speeldoosje hebben een onweerstaanbare aantrekkingskracht op de allerkleinsten. Het is echt muziek maken en beleven, maar bovenal hebben we veel plezier.

(moeder van Fien – 1,5 jaar oud)

Onze dochter van 1,5 heeft ontzettend genoten van Muziek op schoot. Nienke geeft op een rustige, liefdevolle manier gevarieerde lessen die perfect aansloten bij de belevingswereld van onze dreumes. De liedjes moesten thuis nog eindeloos herhaald worden!

Nicole
(moeder van Javi – 2,5 jaar oud):

Ons zoontje van 2,5 heeft met veel plezier de herfstcursus gevolgd. Hij vond het leuk om te kijken en luisteren bij de rustiger liedjes, maar zeker ook om te bewegen en dansen bij de swingende liedjes. Ook vond hij het leuk om mee te doen met de door Nienke aangereikte activiteiten, zoals kastanjes in de emmertjes gooien. Het gebruik van de instrumenten door Nienke was erg mooi en zij is geduldig en vriendelijk met de kleintjes. Zeker een aanrader!

Noortje
(moeder van Lieuwe – 2 jaar oud):

Lieuwe wordt altijd vrolijk van de muzieklessen.
Vooral de trommel is favoriet!